lupu
Categorie: Actual
  • Deputatul USR Andrei Lupu a reacționat, printr-un mesaj pe rețelele de socializare, după ce Spitalul Județean Ploiești a rămas fără cardiologi.
  • „Nicio reacție dinspre Ministerul Sănătății (…) Rafila nu a adus nicio îmbunătățire sistemului de sănătate, doar scuze să nu facă spitale prin PNRR”.

„Spitalul Judeţean din Ploieşti a rămas fără 4 medici cardiologi. Deodată. Drept consecință, sunt zile fără gardă la cardiologie. Vorbim de unul dintre cele mai mari spitale din țară. La aproape 24 de ore de la apariția știrii, nu vedem nicio reacție dinspre Ministerul Sănătății. Nimic. Tăcere deplină. Probabil domnul Rafila pune la punct o nouă campanie de informare, la fel de eficientă ca cea privind distribuţia pastilelor de iod. După mai bine de șase luni în fruntea Ministerului Sănătății, domnul Rafila de la PSD nu a adus nicio îmbunătățire sistemului de sănătate, nu a inițiat niciun proiect de investiții, ci doar a inventat scuze pentru a refuza să construiască spitale prin PNRR sau a lansat manipulări în spațiul public. La 6 ani de la Colectiv, încă nu avem niciun spital nou construit și încă vedem unități medicale importante care rămân fără medici. PSD are din nou în coordonare Ministerul Sănătății, atât de important, și nu face nimic, deși are bani la dispoziție prin PNRR. Trebuie doar să vrea și să muncească. În schimb, face aceleași jocuri dintotdeauna, pe banii și sănătatea românilor”, a transmis deputatul Andrei Lupu.

Citește și Probleme cu asigurarea gărzilor la Cardiologie, în Spitalul Județean! Patru medici de specialitate și-au dat demisia

Back To Top