Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parlament
Categorie: Actual
  • Decizia a fost luată, miercuri, cu 248 voturi „pentru” și 34 „împotrivă”. 
  • Parlamentarii AUR a votat împotrivă.

„România, în urma adoptării acestui proiect legislativ, poate începe exploatarea gazelor din Marea Neagră. Au fost blocate până acum. Proiectul aduce stabilitate, predictibilitate, un sistem fiscal prietenos. Dăm certitudinea investitorilor că modelul fiscal, redevențele vor rămâne aceleași pe toată perioada acordurilor petroliere. Mai mult, asigură secutatea energetică a României. Nu pot să nu remarc faptul că la comisii un singur partid s-a opus, că vrea să crească fiscalitatea. Oare ce să însemne asta? Doriți să rămânem dependenți de gazele rusești? Ascultați de Kremluin și de ordinele lui Putin? Ajunge”, a spus ministrul Virgil Popescu în timpul dezbaterilor.

„A trebuit să vină PSD din nou la guvernare pentru ca această lege să fie în dezbatere și să fie... împreună cu cei din actuala coaliție de guvernare. Ne uităm la inițiatori și vedem că liderii sunt toți prezenți acolo, împreună cu ministrului Energiei, ceea ce dă o garanție că această lege e bună pentru cetățenii României. E necesar să fie adoptată azi pentru că avem un război în preajma României, avem nevoie de gaze. Înseamnă un miliard de metri cubi pe an”, a spus, în timpul dezbaterilor din Senat, Radu Oprea.

Citește și Laura Moagher, despre modificarea legii offshore: “România va avea surplus de gaze naturale și va deveni un furnizor de securitate energetică regională”

Back To Top