Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bulgaria
Categorie: Actual
  • Majorarea pensiilor cu aproape 20%, eliminarea TVA-ului la pâine, facilități fiscale mai mari pentru familiile cu copii și reduceri pentru carburanți, inclusiv pentru benzină și motorină.
  • Acestea sunt doar câteva dintre măsurile din pachetul anticriză adoptat în cadrul Consiliului coaliție de la Sofia.

Măsurile vizează sprijinirea cetățenilor bulgari și a mediului de afaceri în condițiile acestei crize fără precedent cauzate de războiul din Ucraina. Măsurile reprezintă o oportunitate de a sprijini cele mai vulnerabile categorii de populație, familiile tinere cu copii și pensionarii, a declarat prim-ministrul bulgar, Kiril Petkov. Potrivit deciziei, pensiile vor fi actualizate de la 1 iulie în loc de actualul procent de 6,1%, cu circa 20%. Aceasta include o creștere a tuturor pensiilor cu 60 de leva și o creștere procentuală suplimentară.

Pachetul anti-criză oferă, de asemenea, compensații pentru prețurile ridicate la carburanți. Până la sfârșitul anului, toți cetățenii vor putea beneficia de o reducere de 25 de cenți pe litru la benzină 95 și la motorină, metan și propan-butan. De asemenea, pe o perioadă de un an, TVA-ul la pâine va fi redus la 0%. În schimb, pentru aceeași perioadă, TVA-ul la vin și bere va fi iar de 20%.  În ceea ce privește încălzirea, TVA-ul la încălzire și apă caldă va fi de 9% în termen de un an. De asemenea, va fi redus la 9% TVA-ul la gazele naturale pentru utilizatorii finali/consumul casnic pe o perioadă de 1 an. TVA-ul pentru cărți continuă să fie mai mic, de 9%. Electricitatea, gazele naturale și metanul sunt scutite de accize, în conformitate cu pachetul anticriză.

Citește și 13,8%, rata inflaţiei în aprilie. Topul scumpirilor

Back To Top