Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa
Categorie: Actual
  • Astăzi, runele ne anunță că, în viața noastră, avem sprijinul forțelor divine, suntem protejați și avem noroc, succes financiar și echilibru.
  • Algiz este runa care ne indică protecție din partea divinității, dar și ajutor din partea celor mai experimentați decât noi.
  • Othala este runa moștenirii, care ne aduce prosperitate, echilibrare în casă și scopuri nobile pentru care vom depune eforturi.

Runa Algiz este considerată o rună a norocului și a protecției divine, ea indicând un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială. Algiz este sinele superior, conexiunea cu forțele universale, contopirea universului interior cu universul exterior. Apariția runei într-un tiraj constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate de Providență și vom primi, în timp util, avertismente despre posibile evenimente negative ce vor putea fi astfel evitate.

Încărcătura divinatorie a runei este aceea de protecție, asistență, apărare, avertisment, sprijin, profesor, dilemă etică (gardianul și protectorul la poarta hotarelor dintre lumi, Heimdall). Runa Algiz mai indică un drum nou în viață, respectiv o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul.

Runa Algiz ne aduce înțelepciune, intuiție, protecție divină, cunoaștere, elocință, adevăr, dreptate, inspirație, entuziasm, transformare. Runa mai sugerează că vom primi un sfat oportun, trecem cu bine peste un examen, un interviu pentru angajare, avem șanse să începem noi activități având la bază o perfecționarea prin studiu, dacă ne aflăm în anturajul potrivit.

Astăzi, Algiz ne avertizează, însă, asupra riscului de înșelare iminentă, de manipulare prin sugestie, un sacrificiu în folosul apropiaților sau chiar ponoase de pe urma greșelilor altora. Indică egoism din partea părinților sau a superiorilor, risc de minciuni și prefăcătorie din partea persoanelor de la care așteptăm un sprijin, risc de comunicare defectuoasă, confuzie în gândire cauzată de surprizele neplăcute create de ceilalți, refuz de a analiza sau de a învăța lecțiile vieții. Acesta este motivul pentru care, astăzi, runa recomandă prudență maximă și refuzarea unor oferte aparent atrăgătoare sau evitarea unor persoane rău-intenționate, care ar dori să profite de pe urma noastră.

Este urmată de runa Othala, simbol al moștenirii strămoșilor noștri. Othala semnifică necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp. Este semnul stabilității și al liniștei în gospodărie. Simbolul acestei rune este un conducător de grup înconjurat de oameni care îl ascultă. Astăzi, Othala ne arată că urmează o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală. Reușim să achiziționăm o nouă locuință sau să ne alegem un scop măreț pentru următoarea perioadă din viață. Runa arată că legăturile cu străbunii – materiale și spirituale – își vor face cât de curând simțite prezența și ei ne întind acum o mână de ajutor în situația cu care ne confruntăm. Problema este finalizată. Suntem recompensați pentru efortul depus fructificării calităților noastre personale și primim în moștenire fie bunuri materiale (imobiliare, funciare sau financiare), fie bunuri spirituale (cărți vechi, manuscrise, obiecte de artă, etc.). Runa Othala ne îndeamnă, astăzi, să nu ne lăsăm blocați în greșelile trecutului, ci să avem spritul liber, chiar dacă ne sprijinim pe o bază moștenită de la predecesorii noștri. Ca talisman, runa Othala ne ajută să ne găsim punctul de sprijin al existenței.

Sfatul runelor:

Astăzi, runele ne avertizează să ținem seama de sfaturile dezinteresate pe care ni le dau rudele, prietenii mai în vârstă sau chiar superiorii noștri, pentru a ieși din situații încurcate. Este o zi în care ni se cere să învățăm de la cei mai înțelepți și mai experimentați decât noi, dar cu mare prudență și cu necesitatea de a trece totul prin filtrul rațiunii proprii pentru că există riscul de înșelăciune! Sursa temerilor noastre se află în trecut, iar tensiunile care pot apărea pot denatura în conflicte. Runele ne avertizează, astăzi, că avem nevoie de o schimbare de optică, însoțită de multă răbdare și diplomație.

Back To Top