Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 28 și 67 de ani au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.
  • Bunurile găsite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Prahova au efectuat 2 percheziții domiciliare în comunele Adâncata și Jilavele, din județul Ialomița, la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 28 și 67 de ani au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii ianuarie 2022, persoanele bănuite ar fi oferit spre vânzare arme letale, muniții și dispozitive explozive pe raza județului Prahova, fără ca aceștia să fie autorizați pentru astfel de operațiuni.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite 2 arme letale, artizanale calibrul 12 și 8 mm, 10 cartușe letale calibrul 12 mm, două cartușe letale calibrul 9 mm, respectiv 7,62 mm și 30 de cartușe neletale calibrul 9x27.

Bunurile găsite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Facem precizarea că pe parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Back To Top