Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

urlați
Categorie: Actual
  • „Vă solicităm să reanalizați acest proiect de hotărâre privind demolarea unuia din imobilele emblematice pentru comunitatea pe care o reprezentați”.
  • „Considerăm că intenția afirmată, de demolare și reconstruire într-o copie fidelă, este o abordare greșită”.

Ordinul Arhitecților din România, Filiala Teritorială Prahova, a transmis Primăriei Urlați solicitarea de a renunța la intenția de demolare a clădirii în care administrația publică își desfășoară activitatea. „Luând act, atât din presă, precum și din rețelele de socializare, de proiectul de hotărâre al Consilului Local al Orașului Urlați privind demolarea clădirii primăriei Urlați, dorim să vă informăm de interesul crescut față de acest demers, manifestat de arhitecții membri ai Ordinului Arhitecților din România, Filiala Teritorială Prahova și ai Uniunii Arhitecților din România Filiala Muntenia.

În acest sens, vă solicităm să reanalizați acest proiect de hotărâre privind demolarea unuia din imobilele emblematice pentru comunitatea pe care o reprezentați. Considerăm că intenția afirmată, de demolare și reconstruire într-o copie fidelă, este o abordare greșită și că decizia finală trebuie să reiasă nu doar din analiza cu privire la siguranța și stabilitatea imobilului, ci dintr-o analiza multicriterială care să conțină obligatoriu și un studiu istoric și stilistic.

lmobilul, care face parte din seria de lucrări reprezentative ale arhitectului Toma Socolescu, poartă, dincolo de valoarea arhitectural stilistică a volumetriei și decorațiilor sale, o serie de detalii constructive ale epocii care, sunt mult mai greu de reprodus în tehnicile moderne de construire decât restaurarea și/sau conservarea lor.

Abordarea firească, în acest caz, este consolidarea, restaurarea, reabilitarea și refuncționalizarea în vederea ridicării nivelului de siguranță și confort necesare unei bune functionări, fără a pierde substanța valorilor de patrimoniu pe care acest imobil îl oferă comunității prin prezența sa în spațiul istoric, urban și arhitectural al orașului Urlați. Având convingerea că veți lua o decizie corectă și veți fi un exemplu de bună practică referitor la conservarea și afirmarea identității comunității pe care o reprezentați, vă reiterăm solicitarea de reanalizare a acestui proiect de hotărâre”, au transmis reprezentanții Ordinului Arhitecților din România, Filiala Teritorială Prahova.

Citește și Primăria Urlați vrea să demoleze imobilul în care își desfășoară activitatea

Back To Top