Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Urlați
Categorie: Actual
  • Scandalul proiectului demolării sediului Primăriei Urlați a ajuns la Ministerul Culturii.
  • „Institutul Național al Patrimoniului a solicitat clasarea de urgență a clădirii ca monument istoric, demolarea fiind acum imposibilă”.

Chiar dacă proiectul demolării sediului Primăriei Urlați a fost retras de pe ordinea de zi a Consiliului Local, urmâns să fie organizată o dezbatere publică, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a criticat ân termini duri intenția administrației locale. „#festivalulmagariilor Un primar decuplat total de la ceea ce înseamnă grija pentru comunitate în întregul ei, a decis să demoleze clădirea primăriei, o clădire de mare valoare arhitectonică și istorică. Probabil ceva "frumos", din aluminiu și sticlă, era visul d-lui primar... Este vorba de clădirea Primăriei Urlați, proiectată la începutul secolului trecut de către unul dintre arhitecții interbelici de marcă ai României - TOMA SOCOLESCU - care trebuie salvată și restaurată așa cum merită! Institutul Național al Patrimoniului a solicitat clasarea de urgență a clădirii ca monument istoric, demolarea fiind acum imposibilă”, a transmis Lucian Romașcanu, ministrul Culturii.

Citește și Proiectul demolării sediului Primăriei Urlați a fost retras. Va fi organizată o dezbatere publică

Back To Top