Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

admitere cnmv
Categorie: Actual
  • O schimbare importantă în regulile privind admiterea la liceu tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial.
  • Modificarea Legii educației le permite absolvenților de gimnaziu cu rezultate la olimpiadele naționale sau internaționale să se înscrie direct în clasa a IX-a, fără a mai susține Evaluarea Națională.
  • Un elev al Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești se va număra printre primii beneficiari ai acestor prevederi.

ADMITERE 2022. Modificarea a fost adoptată printr-o Ordonanță de urgență publicată deja în Monitorul Oficial și potrivit căreia “absolvenții clasei a VIII-a pot fi înscriși în clasa a IX-a, fără susținerea evaluării naționale și peste numărul maxim de elevi cuprins în  acea formațiune/clasă, dacă au obținut, pe parcursul gimnaziului, premiul I la etapa națională a olimpiadelor școlare organizate și finanțate de Ministerul Educației sau au obținut premiile I, II sau III la competiții internaționale recunoscute de Ministerul Educației”. Actul normativ precizează că aceștia vor putea fi înscriși la filiera/profilul/specializarea care corespunde specificului olimpiadei naționale/competiției internaționale. “Lista privind corespondența specificului olimpiadei naționale/ competiției internaționale cu filiera/profilul/specializarea la care se face înscrierea se aprobă anual prin ordin al ministrului educației”, se mai arată în textul Ordonanței de Urgență.

VEZI ȘI: ADMITERE 2022. Absolvenții de gimnaziu încep calculele. Medii peste 9, la patru specializări din județ

Un elev al CNMV Ploiești, viitor absolvent de gimnaziu în câteva zile, se va număra printre beneficiari ai modificărilor aduse la Legea educației. “Mihai Militaru, elev în clasa 8M la Colegiul Național «Mihai Viteazul» Ploiești, a obținut premiul I, în clasa a V-a, la Olimpiada Națională de Matematică. Elevul mu va fi unul dintre cei care vor beneficia pentru prima dată de aceste prevederi”, ne-a declarant directorul CNMV Ploiești, Gabriel Țaga.

Back To Top