Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
lapte_cornAnalizele Direcţiei Sanitar Veterinare Prahova au relevat că Strafilococul auriu este cauza toxiinfecţiei copiilor din mai multe şcoli prahovene, de săptamăna trecută.
Probele din două loturi incriminate au fost analizate în laboratorul Institutului de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară şi au scos la iveala prezenţa uneia dintre cele mai periculoase bacterii în laptele distribuit elevilor prahoveni prin programul „Lapte si corn". Analizele au confirmat si ineficienţa pasteurizării produsului.

În urma acestor rezultate, firma producătoare a fost amendată cu 40.000 de lei. Ulterior, au fost confiscate 157.650 de pungi de lapte UHT de 200 de ml din loturile incriminate, care vor fi distruse, dar inspectorii DSV Prahova au confiscat şi celelalte loturi de lapte produse ulterior loturilor suspecte, din care au fost duse probe pentru analizare în laborator.
În acest timp, Direcţia de Sănătate Publică Prahova aşteaptă rezultatele analizelor de probe biologice din Bucureşti, care pot confirma prezenţa stafilococului auriu şi în probele biologice ale pacienţilor. Programul „Lapte si corn" a fost reluat în şcolile prahovene joi, cu numai două zile înaintea vacanţei de Paşti, producătorul fiind, de data aceasta, din Botoşani.

Primele cazuri de suspiciune de toxiinfecţie alimentară, la copii cu vârste între doi şi 14 ani, au apărut pe 28 martie, iar numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 67 într-o săptămână. Pacienţii proveneau din localităţi diferite, de la peste 40 de unităţi de învăţământ.

Stafilococul auriu este o bacterie rezistentă care se găseşte în mod normal pe pielea şi mucoasele omului. Este prezent pe mucoasa nazală la 30% dintre persoanele sănătoase. Manifestările clinice ale infecţiilor produse de stafilococul auriu se datorează fie toxinelor secretate de acesta, respectiv intoxicaţii, fie înmulţirii bacteriene. Stafilococul auriu secretă un număr mare de toxine care afectează sângele şi ţesuturile exterioare. Unele tulpini sunt responsabile de toxiinfecţiile alimentare dar atacă sistemul nervos central, explicând vărsăturile severe în caz de îmbolnăvire. Aceste tulpini sunt rezistente la aciditatea gastrică dar şi peste 30 minute la temperatura de 100 grade C. Drept urmare, alimentele contaminate nu devin inofensive prin fierbere.
Back To Top