Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cas prahova pacienți arsuri
Categorie: Actual
  • Legislația permite ca, pentru anumite tipuri de arsuri, pacientul beneficiază de concediu medical plus indemnizație fără condiție de stagiu de cotizare.
  • Lămuriri în acest sens au fost transmise de CAS Prahova.

„Potrivit Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 158/2005, privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate, modificată de Ordonanță de Urgență a Guvernului nr. 14/2021, persoanele asigurate care au suferit anumite tipuri de arsuri pot beneficia de concediu medical fără prezentarea adeverinței de la plătitorul de indemnizații pe toată durata de tratament până la vindecare, inclusiv pe perioada de recuperare. În acest caz, medicul curant nu are obligația întocmirii planului de urmărire a evoluției bolii.

Gradul de acordare a indemnizației este de 100% din baza de calcul, fiind acordat fără condiție de stagiu de asigurare”, explică reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Prahova, referitor la pacienții cu arsuri.

Sursa citată menționează că tipurile de arsuri care fac obiectul acestui tip de concediu medical sunt arsurile de gradul IIB - III localizate pe faţă, scalp, mâini, picioare, organe genitale, perineu, articulaţii mari şi/sau arsuri de gradul III cu alte localizări, care afectează cel puţin 10% din suprafaţa corporală.

VEZI ȘI: CAS Prahova. Noi reglementări privind concediul și indemnizația pentru îngrijirea persoanelor cu afecțiuni oncologice

 

Back To Top