Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copii
Categorie: Actual
  • O înregistrare video distribuită pe rețelele de socializare arată cum copiii de la o creșă din Rusia au fost puși să cânte alături de angajații instituției că sunt pregătiți să moară pentru „unchiul Vova”, poreclă afectivă pentru președintele Vladimir Putin. 
  • Înregistrarea a fost distribuită pe platformele social media de mai multe conturi rusești.

Refrenul cântecului afirmă că „dacă comandantul suprem ne cheamă pentru bătălia finală / Unchiule Vova, suntem alături de tine”. Înregistrarea ar fi fost făcută într-o creșă din orașul Saratov. Mașina de propagandă rusă a început să funcționeze și în teritoriile ocupate din Ucraina. Copii din Herson, Melitopol, Berdeansk și alte orașe cucerite de forțele armate ale Moscovei au fost puși să participe la o acțiune numită „Scrisoare către un soldat” în care să își exprime sprijinul pentru invadatori.

La Melitopol, copiii au fost nevoiți să pună panglici de Sfântul Gheorghe, unul dintre simbolurile invaziei rusești, și să recite poezii despre război. Potrivit consilierului primarului Mariupolului, Piotr Andryushchenko, ocupanții au prelungit acolo anul universitar până la 1 septembrie pentru a „de-ucrainiza” studenții și pentru a-i pregăti pentru studii în rusă.

Citește și Părinții din Ucraina scriu pe pielea copiilor data nașterii și numerele rudelor

Back To Top