Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vacanta la muzeu
Categorie: Actual

 • Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus” anunță începerea înscrierilor în Programul „Vacanța la muzeu - 2022”, din această săptămână.
• Programul este destinat tuturor copiilor de vârstă școlară (de la 6 la 14 ani), indiferent de aptitudini.
• Iată detaliile.

Programul „ Vacanţa la muzeu” este destinat tuturor copiilor de vârstă școlară (de la 6 la 14 ani), indiferent de aptitudini.
Programul se desfăşoară în perioada 5 iulie – 2 septembrie 2022, de marţi până vineri între orele: 09.30 -10.30 și 11.00 – 12.00, câte două grupe pe sesiune, cu maximum 15 participanți.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, începând din luna iunie, pe bază de certificat de naștere (se depune o copie a actului, la înscriere). La înscriere se optează pentru săptămâna de participare dorită și sesiunea de participare. Costul unui abonament săptămânal este de 24 lei / săpt./copil. Plata se face la începutul săptămânii pentru care s-a optat.
Pe parcursul întâlnirii, se organizează vizitarea muzeului, comentarii plastice pe marginea lucrărilor aflate în expoziții, și activități practice: desen, acuarelă, modelaj, toate sub îndrumarea unui muzeograf de specialitate al Muzeului de Artă Ploiești.
Copiii trebuie să aibă asupra lor următoarele materiale: bloc de desen, creioane de desen, gumă, acuarele, pensule, pahar de plastic pentru apă, plastilină, precum și alte materiale ce vor fi convenite de comun acord cu coordonatorul de program, în funcție de planificarea săptămânală. Muzeul nu pune la dispoziție materialele necesare desfășurării activităților.
Coordonatorii proiectului sunt muzeograf Anca Bratu, muzeograf Mihaela Ichim, muzeograf Ioana Neculea, muzeograf Mihaela Dobre, conservator Gabriela Postelnicu și educator muzeal Oana Petrache.
Muzeul vă stă la dispoziție pentru alte detalii, la telefon: 0244/52.22.64, Secția de Servicii Educative, în cadrul programului de luni-joi: 09.00 -16.00, vinerea: 09.00-14.00.

CITEȘTE ȘI: Stand Up Therapy: „Povești de adormit adulții” vin cu haz la Filarmonică

Back To Top