Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

breaza
Categorie: Actual
  • În Breaza au fost reluate lucrările de construire a unui bloc ANL, destinat tinerilor din localitate.
  • Proiectul are o valoare de aproape 4 milioane de lei, iar lucrările vor dura zece luni.

„Construirea blocului ANL din Breaza a fost aprobată încă din anul 2009, iar până în anul 2021 s-a executat aproximativ 1% din acest proiect. În anul 2021 am reușit, împreună cu Agenția Națională pentru Locuințe, să identificăm soluții pentru deblocarea acestui proiect, iar din data de 06 iunie 2022 au fost demarate lucrările de construire. Blocul ANL, situat pe str. Griviței (în zona Parcului Industrial), va avea patru nivele (S + P + 2E) și 18 unități locative, iar durata de execuție a lucrărilor este de 10 luni calendaristice. Valoarea investiției se ridică la 3.92 milioane lei (fără TVA), costurile fiind suportate de la bugetul de stat. De-a lungul anilor au fost depuse, de către tineri, mai multe cereri pentru obținerea unei astfel de locuințe. În anul 2019, Consiliul Local al orașului Breaza a aprobat, prin HCL nr. 124/2019, "criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor destinate închirierii, construite prin ANL în orașul Breaza". Având în vedere toate aceste aspecte, în perioada următoare, voi supune dezbaterii în Consiliul Local reanalizarea tuturor acestor detalii, astfel încât alocarea locuințelor să se realizeze în cel mai transparent, eficient și corect mod posibil”, a transmis Bogdan Novac, primarul orașului Breaza.

Citește și Bogdan Novac, primar Breaza: „Lucrăm la un proiect de asfaltare pentru 47 de drumuri, alte 40 de străzi sunt vizate pentru extinderea rețelei de apă și canalizare”

Back To Top