Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Activitatea s-a desfășurat în Parcul Municipal Vest și în parcul Sala Sporturilor Olimpia.
  • Doritorii au putut testa, prin ochelari simulatori, efectele consumului de alcool și droguri, dar şi starea de intoxicare cu acestea, în scopul prevenirii consumului de substanţe psihotrope.

Sâmbătă seara polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității împreună cu cei ai Biroului Siguranță Școlară dar și cu reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Prahova au desfășurat activități informativ-preventive pe linia consumului de droguri și substanțe interzise, activități la care au participat zeci de tineri și adulți.

Activitatea s-a desfășurat în Parcul Municipal Vest și în parcul Sala Sporturilor Olimpia.

Polițiștii au atras atenția și asupra consecințelor pe care consumul de droguri le poate avea

Doritorii au putut testa, prin ochelari simulatori, efectele consumului de alcool și droguri, dar şi starea de intoxicare cu acestea, în scopul prevenirii consumului de substanţe psihotrope.

Specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog au folosit toate cele trei tipuri de ochelari (ochelarii care induc efectele consumului de alcool, ochelarii care induc efectele consumului de alcool în versiunea de noapte şi ochelarii care induc efectele consumului de droguri) care simulează în mod impresionant starea de deteriorare produsă de alcool sau alte substanţe psihotrope.

Astfel de activități vor continua pe toată perioada minivacanței de Rusalii, pe toată raza județului Prahova.

Back To Top