Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rachita
Categorie: Actual
  • Fostul fotbalist și antrenor al „lupilor galbeni” a ajuns să fie considerat persona non-grata după ce a îmbrăcat tricoul CSA Steaua.
  • CSA Steaua a sărbătorit 75 de ani de la înființare printr-un meci old boys între Steaua și România, printre cei care au intrat pe teren în echipa militară numărându-se și Vivi Răchită.

Răchită a jucat în trecut, în trei perioade, la Steaua București, acumulând 104 apariții în tricoul „roș-albastru”. Totodată, a fost un fotbalist emblematic al Petrolului Ploiești, echipă la care a jucat între 1990 și 1996. Mai mult, Vivi Răchită a antrenat de două ori Petrolul Ploiești (2005-2006 și 2009-2012).

Astfel, dată fiind rivalitatea dintre cele două cluburi de tradiție, fanii „lupilor galbeni” l-au interzis pe Vivi Răchită la Petrolul:

„Vivi Răchită jignește suporterii Petrolului.

Este inadmisibil ca un angajat al Primăriei să ne jignească în spațiul public, pe noi, cei care am fost alături de Petrolul indiferent de ligă, vreme sau rezultat.

Cine se crede oare acest Răchită? Este uluitoare nesimțirea acestui om. Să arunci cu noroi în așa de mulți oameni doar pentru ca nu ai reușit să îți atingi scopul… nu mai rămâne nimic de zis. Prin acest comunicat dorim să tragem un semnal de alarmă și sa precizăm faptul ca oamenii care nu vor în totalitate binele clubului și mai ales cei care jignesc suflarea petrolista nu vor fi niciodată agreați de către noi.

Vivi, noi suntem mai inteligenți și nu o să iți răspundem cu aceeași monedă, însă dorim să te anunțăm că pentru noi ești “persona non-grata”. Dacă cumva cuvintele noastre depășesc capacitatea ta de a înțelege o zicem clar și răspicat:

Niciodată nu ai să îți pui mâinile murdare pe clubul nostru!”, este mesajul transmis de Peluza I “Ilie Oană”.

Citește și Româncă păcălită de o agenție de turism cu 4 000 de euro pentru o vacanță în Zanzibar

Back To Top