Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o nouă alertă de cod galben de inundații, avertizare valabilă și în Prahova.
  • Pe durata atenționării pot avea loc viituri rapide cu posibile efecte de inundații, dar și creșteri de debite cu posibile depășiri ale cotelor de atenție.

Atenţionarea Hidrologică vizează în principal fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, care se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din judeţele: Cluj, Alba, Braşov, Sibiu, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Neamţ şi Bacău.

Citește și: Cod galben de ploi torențiale în Prahova. Atenționarea ANM

În Prahova, atenționarea de cod galben de inundații, valabilă până duminică la ora 24.00, vizează afluenți ai râului Prahova, dar și râul Teleajen. La nivelul județului este în vigoare și o atenționare de cod galben de ploi torențiale și vijerii, avertizare valabilă până duminică, la ora 22.00.

Back To Top