Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.600 de lei.
  • Acțiunea a urmărit combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cât și verificarea legalității desfășurării transportului rutier public de persoane și marfă.

Polițistii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfășurat joi o acțiune pe Drumurile Naționale 1 A și B din județul Prahova, ce a avut drept scop atât combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cât și verificarea legalității desfășurării transportului rutier public de persoane și marfă.

În acest context polițiștii au efectuat citirea a 8 carduri tahograf în vederea verificării legalității desfășurării transportului rutier public de marfă, ocazie cu care au fost constatate 5 contravenții.

Atât pentru depășirea duratei maxime de conducere zilnică neîntreruptă, cât și pentru repausul săptămânal redus, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.600 de lei.

Polițiștii rutieri vă recomandă să respectați timpii de odihnă zilnică precum și cei de odihnă săptămânală pentru evitarea acumulării oboselii, care, la volan, de cele mai multe ori are urmări nefaste!

Back To Top