Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

plafonare
Categorie: Actual
  • Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că Guvernul trebuie să impună o plafonare a prețurilor la carburanți, deoarece există „speculanți” în această piață.
  • Declarațiile liderului social democrat vin în contextul în care în acest weekend au avut loc proteste la benzinării, șoferii cerând plafonarea prețurilor, pe modelul din Ungaria.

„Sunt anumite companii prestigioase, corecte, care, într-o conjunctură cum a fost pandemia, au avut niște venituri excepționale… Sau cum a fost această criză din energie, la carburanți. Unele dintre ele sunt bazate pe un preț speculativ. Aștept de la ministerul Energiei explicații. Dacă cetățenii au dus greul în această perioadă și tu ai făcut venituri excepționale este normal ca pe o perioadă limitată… Eu vreau să ne așezăm la masă să luăm deciziile cât mai corecte, unde sunt speculanți, precum pe zona de carburanți. Este clar că trebuie să venim cu o plafonare. Părerea mea că trebuie plafonat prețul și cu o marjă de profit”, a declarat Marcel Ciolacu.

PSD intenționează să plafoneze adaosul pe lanț, în prezent de 37%, în care nu sunt incluse profit, transport, asigurări. Potrivit acestora, PSD intenționează să lase o marjă de profit, de 5-10% de exemplu, pentru a aduce benzina înapoi la 7 lei, pe un termen limitat.

Citește și Benzinăria OMV Ploiești Vest blocată de zeci de mașini. Șoferii protestează împotriva scumpirii carburanților

Back To Top