Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
penitenciar_paste_2Apropierea Sărbătorilor Pascale este prezentă şi la Penitenciarul Ploieşti, unde persoanele private de libertate aflate în executarea pedepselor în regim deschis şi semideschis se pregătesc să celebreze bucuria şi spiritul Învierii Mântuitorului Hristos.

Personalul Serviciului de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială în colaborare cu organizaţiile neguvernamentale prezente la sediul Penitenciarului Ploieşti (Fundaţia "Pater Noster", Fundaţia "Stânca Veacurilor", Serviciul Umanitar pentru Penitenciare) au desfăşurat în această perioadă o serie de activităţi cultural – artistice, astfel:
• Concursuri şi programe moral – religioase cu tematica "Semnificaţia Sărbătorilor de Paşti"
• Expoziţia "Bucuria Învierii" realizată cu obiecte confecţionate la atelierul ocupaţional de persoanele private de libertate;

penitenciar_paste_1Preotul capelan Georgian Alexandru a oficiat zilnic în capela din incinta penitenciarului slujbe religioase premergătoare acestei perioade, la care au luat parte 600 deţinuţi, ocazie cu care, aceştia au primit 600 cărţi de rugăciuni, 600 iconiţe, 650 metaniere cu iconiţe inscripţionate donate de către reprezentanţii Protoieriei Ploieşti.
Astăzi 13 aprilie 2012, tot din partea Protoieriei Ploieşti a fost primită o sponsorizare,
menită să suplimenteze meniul persoanelor private de libertate, cu ocazia Sărbătorilor Pascale;
Cu ocazia Sărbătorilor Pascale deţinuţii beneficiază de meniu îmbunătăţit, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, de asemenea au dreptul să primească din partea aparţinătorilor un pachet suplimentar cu alimente.
Back To Top