Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Trei femei și un bărbat au ajuns la spital în urma unui accident rutier grav care s-a produs miercuri pe DN 1 în Prahova. 
  • Trei mașini au fost implicate în coliziune. 
  • Traficul rutier este restricționat pe prima bandă a sensului de mers spre Brașov. 

Un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane, trei femei și un bărbat, s-a produs miercuri după amiază pe DN 1 în Prahova, în zona Păulești. 

Potrivit IPJ Prahova, în coliziune au fost implicate trei autoturisme conduse de trei bărbați cu vârste de 37, 55 și 79 de ani. Testarea cu aparatul etilotest a indicat că niciunul dintre aceștia nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. 

Victimele sunt trei femei, cu vârste de 52, 56, respectiv 80 de ani și un bărbat în vârstă de 66 de ani. 

Traficul rutier este restricționat pe banda I a sensului de mers către Brașov pe toată durata cercetării la fața locului. 

La ora 16.55,  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informa că pe DN1, la kilometrul 68+450 de metri, intersecție cu DJ 155, în afara localității Păulești, județul Prahova, conducătorul unui autovehicul a colizionat un alt autoturism, acesta fiind proiectat într-un al treilea autovehicul oprit. În urma accidentului, patru persoane au suferit răni ușoare fiind transportate la spital.

Circulația este  oprită pe prima bandă pe sensul către Brașov, valorile de trafic fiind ridicate în zonă. Se estimează reluarea normală a traficului în 30 de minute.

O anchetă urmează să stabilească toate cauzele și împrejurimile care au dus la producerea accidentului. 

Back To Top