Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gimnastica
Categorie: Actual
  • Ploieştiul va fi, în acest weekend, „capitala” gimnasticii ritmice româneşti, Sala Sporturilor Olimpia urmând să găzduiască, timp de trei zile, Campionatul Naţional de Junioare II şi III.
  • Competiţia este organizată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică în colaborare cu Primăria Municipiului Ploieşti, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Ministerul Tineretului şi Sportului şi Clubul Sportiv Municipal Ploieşti.

„Dragi prieteni, în acest weekend le vom avea alături de noi pe cele două medaliate la Campionatele Europene de Gimnastică Ritmică de la Tel Aviv! Amalia Lică a adus României prima medalie de aur din istoria "europenelor" de gimnastică ritmică, la măciuci, iar Christina Drăgan a obținut bronzul la minge! Fetele au cucerit și argintul pe echipe, reușind să marcheze un moment istoric pentru gimnastica ritmică românească.

Noi vă așteptăm în număr cât mai mare, sâmbătă şi duminică, la Sala Sporturilor Olimpia!”, au transmis reprezentanții CSM Ploiești

Citește și Gimnastică ritmică: Cinci sportive de la CSM participă la Campionatul Naţional de Junioare, organizat la Ploiești

Back To Top