edwin
Categorie: Actual
  • Iunie a fost o lună plină pentru campionul Edwin Petrea.
  • Pe 18 iunie, tânărul sportiv și-a trecut în cont o nouă centură cu prilejul Galei MFS (Mixt Fight System) Kids Promotion III, desfăşurată în Sala Sporturilor din Moşniţa Nouă (judeţul Timiş).
  • În această săptămână, Edwin Petrea a reușit să obțină și aurul la Turneul Internațional de Box OPEN Gheorgheni.

Victoria obținută de Edwin Petrea în Gala MFS (Mixt Fight System) Kids Promotion III nu a fost o surpriză pentru nimeni. Sportivul de la CSM Ploiești a întâlnit o mai veche cunoştinţă de-a sa, pe Ionuţ Lăuneanu (Viitorul Fântânele), iar deznodământul a fost acelaşi: victorie pentru Edwin după trei reprize abordate în crescendo de elevul lui Ghiocel Petrea. Dacă primele trei minute au fost, parcă, de reacomodare cu adversarul, în schimb, în runda a doua şi, în special, în a treia, Edwin Petrea a ţinut permanent centrul ringului şi şi-a dominat copios oponentul, arbitrii neavând decât să constate în unanimitate superioritatea ploieşteanului.

De la Gala MFS Kids Promotion III, Edwin Petrea a plecat direct la Turneul Internațional de Box OPEN Gheorgheni, eveniment la care au participat sportive din 12 țări. Edwin Petrea a luat o nouă medalie de aur și a obținut Trofeul pentru cel mai bun sportiv al competiției.

edwin1 2

edwin1 3

edwin1 4

Citește și 16 medalii pentru sportivii CSM Ploiești la Campionatul Naţional de Kempo K1. Edwin Petrea și Flavia Vasilescu sunt campioni naționali

Back To Top