Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un conducător auto care efectua transport de persoane cu un autobuz, pe Bd. Carol I, a fost prins de polițiști conducând beat.
  • Șoferul avea alcoolemie la ora 6 dimineața.

Bărbatul prins conducând beat are 42 de ani și este din Cornu.

“La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu au oprit, pentru control, un autobuz condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în comuna Cornu, care efectua transport public de persoane, curse regulate.

VEZI ȘI: Accident în Ploiești! O șoferiță beată a avariat trei mașini și gardul unei case

Întrucât, la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: Dosar penal pentru un șofer care a condus beat criță, pe DN1

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Foto ilustrație

Back To Top