Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident dn1a butimanu
Categorie: Actual
  • Un microbuz și un autoturism au intrat în coliziune, miercuri seară, pe DN1A.
  • Accidentul, produs pe raza localității dâmbovițene Butimanu, s-a soldat cu 12 răniți.
  • Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, mobilizând 15 echipaje ISU și șapte de la SAJ Dâmbovița.

Alertă, în Dâmbovița, miercuri seară, după un accident produs pe DN1A, la Butimanu, în Dâmbovița. În urma impactului dintre un microbuz și un autoturism, 12 persoane au fost rănite.

Având în vedere numărul mare de victime, la nivelul județului a fost activat un plan roșu de intervenție. “Au fost alocate pentru gestionarea evenimentului 9 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare de la ISU Dâmbovița, elicopterul SMURD și o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU București - Ilfov. De la SAJ Dâmbovița au fost alocate 7 ambulanțe”, a anunțat ISU Dâmbovița.

Vezi AICI imagini cu intervenția de pe DN1A.

Victimele au fost găsite conștiente, fiind preluate conștiente și stabilite de echipajele de urgență și transportate în București, la spitalele Floreasca, Elias, Universitar și Militar. Potrivit sursei citate, cinci persoane au fost preluate de ambulanțe SAJ, patru de ambulanțe SMURD, o persoană a fost preluată de unitatea de terapie intensivă mobilă și o persoană de elicopterul SMURD.

68d1ee6d d753 4140 b98f 1a1c2b22f11c

c0fa0e41 d28c 44bb a4b4 06457000f91f

Planul roșul de intervenție a fost dezactivat în jurul orei 21.48.

Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs impactul.

VEZI ȘI: Accident mortal la Albești Paleologu. Victima, un bărbat care mergea pe un scuter electric

Imagini: ISU Dâmbovița

Back To Top