Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

masa sanatoasa in școli
Categorie: Actual
  • Programul-pilot “Masa sănătoasă în școli” va fi implementat, din toamnă, în 300 de unități de învățământ.
  • Copiii din școlile și grădinițele selectate vor primi, zilnic, o masa caldă sau un pachet alimentar.

Aproximativ 200.000 de copii, din cele 300 de școli și grădinițe incluse în programul-pilot, vor beneficia, zilnic, de un pachețel în valoare de 15 lei/zi. Acesta va putea fi acordat, în funcție de posibilitățile pe plan local, ca masa caldă sau sub forma unui pachet cu alimente, stabilește ordonanța de urgență adoptată joi de Guvern și publicată aseară în Monitorul Oficial.

Lista unităților de învățământ în care va fi implementat programul-pilot va fi stabilită prin ordin al ministrului Educației, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a actului normativ.

VEZI ȘI: Masa sănătoasă în școli. Un miliard de euro pentru următorii cinci ani. Cum vor fi selectați beneficiarii

Ordonanța de urgență stabilește că, “în anul școlar 2022—2023, pe perioada desfășurării cursurilor, preșcolarilor și elevilor din 300 de unități de învățământ preuniversitar de stat, denumite unități-pilot, li se acordă, zilnic, cu titlu gratuit, un suport alimentar constând într-o masă caldă sau într-un pachet alimentar, în cazul în care masa caldă nu poate fi asigurată, în limita unei valori zilnice de 15 lei/beneficiar, inclusiv TVA”.

Bugetul programului, pentru anul școlar 2022 – 2023, este de 354.900.000 lei, iar suma alocată fiecărei școli sau grădinițe va putea fi suplimentată și de la bugetul local.

Foto ilustrație (portalinvatamant.ro)

Back To Top