Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

canicula vijelii prahova
Categorie: Actual
  • Două avertizări cod galben sunt valabile în Prahova, în prezent, anunțând manifestări de instabilitate atmosferică, dar și caniculă.
  • Temperaturi sufocante vor fi înregistrate și în următoarele două zile.

vielii 2 3 iulCea mai nou alertă meteo emisă de ANM, care vizează județul Prahova, este un cod galben de instabilitate atmosferică valabil până vineri, la ora 21.00. Sunt prognozate “intensificări ale vântului și vijelii (cu viteze de peste 55...75 km/h), descărcări electrice, averse torențiale și izolat grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20...30 l/mp.”

În același timp, în județ, cu excepția zonelor montane, este în vigoare , până diseară, un cod galben de caniculă. “Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În general temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 36 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade”, spun cei de la ANM.

La ora 12.00, la Ploiești se înregistrau 36 de grade la umbră, iar ITU ajunsese la 76,8 unități.

canicula 1 iulVal de căldură resimițit în Prahova cel puțin până duminică

O nouă avertizare emisă vineri de ANM anunță temperaturi ridicate și în următoarele două zile, inclusiv în Prahova. Codul galben de azi se referă la “zonele joase din vestul, sudul și estul țării, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În general temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 36 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade. Îndeosebi în a doua parte a zilei de sâmbătă (2 iulie) vor fi manifestări de instabilitate atmosferică accentuată în jumătatea de vest a țării și la munte, iar duminică (3 iulie) cu probabilitate mai mare în nord-est.”

VEZI ȘI: Tarife mai mari, de la 1 iulie, pentru călătoriile cu trenurile CFR. Un bilet pe ruta Ploiești - București se scumpește cu 25%

Back To Top