Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Două acțiuni rutiere au fost efectuate de polițiștii prahoveni sâmbătă pe drumurile din Prahova. 
  • Aproximativ 300 de șoferi au fost trași pe dreapta, iar pentru neregulile constatate oamenii legii au aplicat sancțiuni de peste 30 000 de lei. 

Sâmbătă, în mai multe intervale orare, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au desfășurat 4 acțiuni punctuale, în municipiul Ploiești, în orașele Plopeni și Slănic dar și în comunele Apostolache, Sângeru și Valea Călugărescă.

Activitățile au avut ca obiectiv prevenirea și combaterea criminalității stradale, modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, precum și prevenirea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului.

Astfel, au fost legitimate peste 150 de persoane, au fost controlate peste 100 de autovehicule și 8 societăți comerciale au fost verificate.

De asemenea, au fost efectuate 54 de testări cu aparatul etilotest. În cadrul acțiunilor au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.200 de lei. Totodată, a fost reținut și un permis de conducere.

Tot sâmbătă, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au desfășurat o acțiune, pe drumurile naționale din județ, pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere, care au avut ca principale cauze de producere viteza, alcoolul și substanțele psihoactive.

În cadrul acțiunii au fost verificate 180 de autovehicule și au fost legitimate 220 de persoane.

Au fost efectuate 50 de testări cu aparatul etilotest și 20 cu aparatul DrugTest.

În total au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale, dintre care 48 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 5 permise de conducere.

Valoarea sancțiunilor este de 21.285 de lei.

Back To Top