Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Bărbatul are 41 de ani și este din Ploiești. 
  • Acesta este cercetat penal pentru distrugere. 

Autorul unor acte de distrugere comise în luna martie a acestui an în Ploiești a fost prins. Bărbatul este acuzat că a zgâriat, a tăiat anvelopele și a rupt stergătorul unui autoturism marca Porsche Cayenne, provocând astfel pagube de 1500 de euro.

Potrivit IPJ Prahova, olițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au reușit luni identificarea și depistarea unui bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiul Ploiești, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

În fapt, în cursul lunii martie a.c., bărbatul ar fi zgâriat două portiere, ar fi tăiat o anvelopa și ar fi rupt ștergătorul lunetei unui autoturism care se afla parcat în parcarea special amenajată din spatele unui bloc de pe strada Republicii, din municipiu.

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de 1.500 de euro.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată de polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiu.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Back To Top