Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • O postare a senatorului PSD Radu Oprea, referitoare la situația financiară a Municipiului Ploiești,a stârnit un val de reacții în mediul virtual.
  • Printre cei care au comentat la postarea senatorului se numără și primarul Andrei Volosevici.

„Primarul PNL al municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, duce orașul spre faliment. Dintr-un document recent reiese că primăria are un deficit de 271 milioane lei pentru funcționare. Cum vor resimți ploieștenii catastrofala administrație Volosevici? Apa caldă și incălzirea pentru iarnă sunt în pericol extrem de mare. Fostul operator Veolia cere în tribunal restanțele pe care Volosevici nu le-a plătit în valoare de 118 milioane de lei. La această sumă se vor adăuga și penalitățile și cheltuielile de judecată. Noul operator, desemnat pe repede înainte, nu a primit nicio plată pentru serviciile prestate în perioada mai-iunie, iar acum amenință că renunță la contract pentru că a fost dus cu vorba în stilul lui Volo. Iarna care vine riscă să prindă Ploieștiul fără operator al sistemului de termie și fără gaze contractate. Lui Andrei Volosevici nu îi pasă pentru că nu face nimic în afara conferințelor de presă unde mai are să dea vina pe extratereștrii pentru incompetența lui”, a postat senatorul Radu Oprea.

Ireal și real

„Este ireal alt senator al României îmi cere să nu aplic hotărârea de consiliu local din 2019...adică să nu fi acordat subvenție la gigacalorie pe care ..repet în 2019 Consiliu Local a dispus.o!!! Ireal !!! Real Ploiestiul NI ESTE IN FALIMENT...dar mai avem un habarnist!!!”, a reacționat primarul Andrei Volosevici.

Replica la replică

„Văd că este grea semantica, eu v-am atras atenția în conferința de presă, cu bună credință și din timp, că trebuie să pregătiți în mod responsabil perioada iernii și bugetul pentru subvenție. Evident că nu ați făcut nimic pentru că altfel nu am fi în situația actuală, cu restanțe și în pericol să nu avem căldură iarna viitoare. Mă așteptam să veniți cu soluții concrete nu cu reacții isterice”, a răspuns Radu Oprea.

Citește și EXCLUSIV: În pragul incapacității de plată, Primăria Ploiești cere 54 de milioane de euro ajutor de la Guvern

Back To Top