Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bucegi
Categorie: Actual
  • Lucrările la primul bloc de birouri și apartamente de lux din Ploiești au fost demarate.
  • Imobilul, situat în Zona 0 a municipiului, pe strada Bucegi nr 12, în apropierea Palatului de Justiție și Inspectoratului de Stat în Construcții, cu acces direct în Parcul Mihai Viteazul de pe Republicii, are 10 etaje și două niveluri de parcări subterane.

Miercuri a avut loc deschiderea deschiderea șantierului pentru construcția blocului Bucegi 12 Central Residence, primul imobil cu locuințe și spații de birouri de lux din Ploiești.

Echipamente inteligente

Construcția va fi dotată cu panouri solare, pompe de căldură și fațadă ventilată, echipamente inteligente care vor asigura costuri de întreținere reduse și un aspect spectaculos al construcției. Ca urmare a acestor dotări de ultimă generație, apartamentele și birourile nu vor avea calorifere, iar fațadele nu vor fi perforate de coșurile centralelor termice. În plus, amprenta de poluare a clădirii va fi una minimă, fapt ce o va poziționa în topul construcțiilor ecologice din Ploiești.

Amenajări la standarde fără precedent

Imobilul va avea o parcare subterană pe două nivele, parcări supraterane, și zece etaje cu apartamente și spații de birouri amenajate la un standard fără precedent în Ploiești. Dezvoltator al proiectului și, în același timp, constructor al imobilului de apartamente și birouri de lux Bucegi 12, este una dintre cele mai importante firme de construcții de pe piața imobiliară locală. Compania Verytas activează pe piața construcțiilor încă din anul 2008, interval de timp în care a construit în Ploiești și București peste 190.000 metri pătrați de clădiri rezidențiale, respectând cele mai stricte exigențe ale beneficiarilor. ”Este o mândrie și tot o dată o mare responsabilitate pentru mine și echipa mea să ridicăm acest bloc, care va fi unul emblematic pentru Ploiești. Vom folosi aici toată experiența acumulată în cei 14 ani de activitate continuă pe piața construcțiilor rezidențiale din Ploiești și București. Cei care vor locui sau vor lucra în Bucegi 12 Central Residence vor beneficia de toate facilitățile și elementele care definesc luxul. Suntem pregătiți să facem față tuturor provocărilor și să ne ridicăm la așteptările celor mai exigenți clienți” a declarant Aurel Amuza, fondatorul și directorul general al Verytas. În ceea ce privește finisajele, acestea vor fi premium, inclusiv ușile și obiectele sanitare fiind furnizate de companii de renume de pe piața occidentală.

Măsuri de maximă siguranță

Pe lângă materialele de înaltă calitate care vor fi folosite în procesul de construcție sau ca finisaje, blocul este proiectat să reziste la un cutremur de 9,2 grade și are un sistem complex de prevenție și protecție la incendiu. Structura de rezistență este din beton armat iar, în cazul unui seism puternic, pentru siguranța rezidenților, clădirea este deconectată automat de la rețeaua de gaze și curent electric. În caz de incendiu, imobilul este prevăzut cu un depozit de 120 metri cubi de apă, care asigură furnizarea apei pentru stingerea focului pentru trei ore. De asemenea, Bucegi 12 Central Residence este prevăzut cu un sistem automat de stingere a incendiilor în zonele comune și de acces. Atenția acordată siguranței locatarilor continuă cu dotarea imobilului cu un generator propriu care permite funcționarea pe o perioadă îndelungată a sistemelor esențiale: ascensoare, pompe de stingere a incendiilor, iluminatul pentru evacuarea locatarilor. În plus, imobilul este prevăzut și cu un hidrant conectat la sistemul public de alimentare cu apă.

Tot ca măsură de siguranță, imobilul de birouri și apartamente de lux din Ploiești a cărui construcție a început deja, va fi dotat la nivelul -2 cu un adăpost de protecție civilă cu o suprafață de peste 300 de metri pătrați. Buncărul va putea adăposti până la 200 de persoane și va fi dotat cu uși metalice care asigură etanșeitatea intrărilor și ieșirilor de salvare. Pereții adăpostului vor avea o grosime de 40 de cm. Adăpostul va fi dotat cu o instalaţie complexă de filtro-ventilaţie de ultimă generație, cu multiple filtre ce vor fi furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Adăpostul va avea șase grupuri sanitare de tip uscat, speciale pentru buncăre, precum și ieșiri laterale tip gură de lup în caz de urgență.

Parcare subterană pe două niveluri

Bucegi 12, prima clădire de birouri și apartamente de lux din Ploiești, va avea o parcare subterană pe două niveluri și o parcare supraterană. Imobilul este prevăzut cu trei ascensoare de ultimă generație, unul dintre acestea fiind destinat atât transportului de persoane, cât și de mărfuri (mobilă, electrocasnice de mari dimensiuni, etc). Cele două niveluri de parcări subterane sunt deservite de lifturi cu card de acces pe fiecare etaj, astfel încât proprietarii să beneficieze de confort și intimitate. De asemenea, intrarea în bloc este gândită sub forma unei recepții, astfel încât vizitatorii sau invitații să poată aștepta în condiții civilizate, dacă va fi cazul.

Persoanele interesate pot solicita detalii la telefon 0723 226 060 sau pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

santier3

santier5

santier6

Back To Top