Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sediu dna
Categorie: Actual
  • Procurorii DNA Oradea anchetează, pentru fapte de corupție, un consilier superior al Gărzii Forestiere Ploiești.
  • Acesta ar fi primit, de la un pădurar din Satu Mare, câteva nopți de cazare, pentru felul în care l-ar fi controlat.
  • Verificările derulate de angajatul Gărzii Forestiere Ploiești fuseseră solicitate de procurori, în instrumentarea unei cauze penale.

“Procurorii din cadrul DNA – Serviciul teritorial Oradea au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 19 iulie 2022, a inculpaților:

MINCU ADRIAN NICOLAE, consilier superior în cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de luare de mită,

DINDELEGAN CLAUDIU ALEXANDRU CĂLIN, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Asociația «Salcâmul» Ciumești, județul Satu Mare, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de dare de mită.

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada martie - aprilie 2022, inculpatul Dindelegan Claudiu Alexandru Călin, în calitatea menționată mai sus, ar fi promis și ar fi remis inculpatului Mincu Adrian Nicolae foloase necuvenite constând în achitarea unor servicii de cazare la o unitate hotelieră, în valoare de 2.250 lei.

Foloasele respective ar fi fost primite de inculpatul Mincu Adrian Nicolae, în contextul efectuării unui control la Ocolul Silvic Asociația «Salcâmul» Ciumești, în legătură cu îndeplinirea unui act (verificările impuse în cadrul controlului) care intra în îndatoririle sale de serviciu.

De menționat este faptul că, activitatea de control a fost solicitată de o unitate de parchet cu ocazia instrumentării unei cauze penale.

Inculpaților Mincu Adrian Nicolae și Dindelegan Claudiu Alexandru Călin li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală”, se arată în comunicatul DNA.

Cei doi au fost prezentați Tribunalului Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a decis, joi, să dispună, însă, pentru inculpați arestul la domiciliu pentru 30 de zile. Măsura trebuie îndeplină de aceștia la domiciliile din Comarnic, respectiv Foieni.

Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

VEZI ȘI: Fostul șef al Poliției Prahova, Marian Iorga, a fost trimis în judecată de DNA

Back To Top