Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal ploiești dric
Categorie: Actual
  • Polițiștii Secției 4 Ploiești au fost  sesizați, joi dimineață, cu privire la un scandal izbucnit pe o stradă din municipiu.
  • Apelul a fost făcut de o femeie, implicată în conflict.
  • Aceasta se certa, se pare, cu polițiștii locali care îi ceruseră socoteală pentru că blocase trotuarul cu un autoturism.
  • Echipajele ajunse la fața locului au dat, însă, și de un cadavru care fusese lăsat într-un dric parcat.

IJP Prahova a furnizat, joi după-amiază, primele detalii oficiale despre acest scandal.

“La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 08:00 polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie despre faptul că are un conflict cu lucrătorii Poliției Locale Ploiești.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că între femeie și lucrătorii Poliției Locale a izbucnit un conflict spontan cauzat de faptul că autoturismul apelantei urma să fie ridicat, întrucât încurca circulația pietonală, acesta fiind parcat pe trotuar.

În cauză, polițiștii au aplicat femeii în vârstă de 51 de ani două sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991 pentru provocare de scandal și conform OUG nr.34/2008 pentru apelare abuzivă a numărului de urgență 112, cu amenzi în valoare totală de 2.500 de lei.

Totodată, polițiștii au sesizat faptul că într-o mașină mortuară din acea zonă, într-un sicriu, se află cadavrul unei persoane. În acest context, au fost seseizate autoritățile competente în vederea clarificării aspectelor și luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IJP Prahova.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției Locale, citate de ziarulincomod.ro, femeia ar fi proprietara firmei de pompe funebre, iar cadavrul găsit în dricul parcat ar fi zăcut acolo încă de ieri.

VEZI ȘI: Scandal la Ploiești, în colonia Vega. Cum au fost potoliți doi indivizi recalcitranți

Foto ilustrație

Back To Top