Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

plopeni sat
Categorie: Actual
  • Sâmbătă, un nou incendiu de vegetație a dat de furcă autorităților locale de la Dumbrăvești și pompierilor.
  • La orele după-amiezii, un puternic incendiu de vegetație a pornit din mai multe locuri de pe lunca râului Mislea, la Plopeni Sat.
  • Vântul suficient de puternic a propagat incendiul pe miriștea de grâu din vecinătate, iar apoi la costa împădurită din apropiere.

Pompierii au intervenit rapid, însă accesul dificil pe coasta împădurită și copacii aprinși de flăcări a făcut dificilă izolarea incendiului. În fața acestei situații, primarul Dorin Răducanu a apelat la sprijinul unor societăți private, care au sărit în ajutor cu o vidanjă și un tractor cu plug. În cele din urmă, incendiul a fost localizat și, după câteva ore, flăcările au fost stinse. Primarul Dorin Răducanu roagă cetățenii să evite în această perioadă să facă focul în spații deschise, cu atât mai mult în locuri din afara gospodăriilor, deoarece riscul de a se produce incendii violente este foarte mare.

plopenisat 1

plopenisat 2

plopenisat 3

Citește și Incendiu de vegetație la Sfârleanca, în apropierea unor locuințe

Back To Top