Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

plagiat
Categorie: Actual
  • Ministrul Sorin Cîmpeanu a introdus oficial amnistierea plagiatorilor în proiectul Legii educației, în plin scandal de plagiat la adresa șefului său de Guvern și de partid – premierul Nicolae Ciucă.
  • Proiectul Legii învățământului superior prevede la articolul 73 că titularii titlului de doctor pot renunța la titlul de doctor, „prin act unilateral de voință”, fără să invoce vreun motiv și fără să plătească vreo despăgubire.
  • Este a doua prevedere în favoarea plagiatorilor, după desființarea CNATDCU – instituția cheie în analizarea plagiatelor.

Premierul Nicolae Ciucă a validat proiectul de lege care îi permite chiar lui să renunțe la titlul de doctor obținut în urma plagierii conținute în cel puțin 42 de pagini, potrivit analizei realizate de jurnalista Emilia Șercan. Dacă proiectul de lege intră în vigoare în această formă, orice plagiator va putea renunța gratuit la doctoratul obținut pe banii statului, fără a returna statului nicio sumă de bani. Proiectul de lege nu spune ce se întâmplă cu sumele obținute de plagiatori din sporul de doctorat primit.

Ce spune concret proiectul Legii învățământului superior:

Articolul 73

(7) Titularul titlului ştiinţific de doctor poate renunța la titlul obținut prin act unilateral de voință. Acesta solicită în scris IOSUD [școala doctorală – N.Red.] renunţarea la titlul în cauză, IOSUD având obligația să ia act de renunţarea la titlu și se adresează instanței de contencios administrativ în vederea constatării renunțării la titlul de doctor, sub condiția ca solicitantul să atașeze cererii diploma în original, însoțită de anunțul în Monitorul Oficial cu privire la renunțarea la titlul de doctor.

Citește și PressOne: Parchetul General are în lucru un dosar penal privind teza premierului Nicolae Ciucă, vizată de acuzații de plagiat

Back To Top