Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident mortal dn72
Categorie: Actual
  • Cinci persoane, inclusiv doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre o autoutilitară și un autoturism, pe DN72 Ploiești – Târgoviște.
  • ISU Dâmbovița a anunțat că trei persoane au fost găsite încarcerate, pentru una dintre ele fiind începute manevre de resuscitare.
  • Update - Una dinte victime a fost declarată decedată.

Cele cinci victime au fost implicate într-un accident produs pe raza comunei I. L. Caragiale, a anunțat ISU Dâmbovița în jurul orei 5.45. persoanele încarcerate au fost extrase de echipajele de urgență, una dintre ele fiind inconștientă. În cazul acesteia au fost începute manevre de resuscitare.

Sura citată menționează că, din cei cinci răniți, doi sunt persoane minore. Unul dinte copii a fost transportat dea la UPU Târgoviște.

La fața locului acționează Detașamentul Moreni cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD,   Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD, iar de la SAJ Dâmbovița două ambulanțe.

Potrivit Infotrafic, în zonă, circulația este blocată, estimându-se că va fi reluată în jurul orie 7.00.

Update – Echipajele de urgență au pronunțat decesul în cazul uneia dintre victime, șoferul autoturismului, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Update – Un minor de 15 ani, descarcerat din autoutilitară, este transportat la UPU Ploiești.

Update -  "Polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de o persoană în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului, persoana de 44 de ani a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier", a anunțat IJP Dâmbovița.

VEZI ȘI: Accident pe DN72 Ploiești – Târgoviște, la Stoenești. Unul dintre cei trei șoferi implicați era beat – VIDEO LINK

Foto: ISU Dâmbovița

Back To Top