Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Dragnea
Categorie: Actual
  • Liviu Dragnea, fostul președinte PSD, a făcut o vizită politică la Oradea, în calitatea sa de reprezentant al Alianței Pentru Patrie.
  • Dragnea a susținut un discurs după 13 luni de la eliberarea din închisoare 13 luni, subliniind că dacă va reveni la putere va milita pentru „naționalizarea companiilor strategice” și „interzicerea importurilor de alimente cu otrăvuri”.

Însoțit de fostul ministru al Învățământului, Liviu Marian Pop, de Codrin Ștefănescu, și de președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, Liviu Dragnea a făcut câteva declarații de-a dreptul delirante. „E acuma o mână de trădători, de slugi, care vor să târască România în război cu Rusia, dar de ce ne băgăm noi aici? Să susținem ce? Ca să poată veni aici tot mai multe trupe străine și să se predea conducerea apărării naționale a României către francezi? Cu ce ne ajută? De ce să se ducă ostilități pe teritoriul României? De ce să nu avem și noi pentru românii din Ucraina aceleași drepturi pe care le au ungurii din Ucraina?”, a declarat Dragnea.

„România reprezintă un popor ales”

„O să ajungem niște chiriași în propria țară, pentru că ați văzut că se tot vorbește că toți trebuie să fim globaliști, trebuie să înțelegem că bărbatul poate rămâne însărcinat, că gândacii, insectele, sunt bune de mâncat. Pentru toate astea și multe altele merită să îmi asum un risc”, a spus politicianul, adăugând chiar că este 100% convins nu doar că România e „grădina Maicii Domnului”, ci și că însăși Fecioara Maria și Isus Cristos au fost pe aceste meleaguri: „În opinia mea, România reprezintă un popor ales, în opinia mea România este Grădina Maicii Domnului; teoria că Fecioara Maria și Isus Cristos au venit aici din Betleem, eu cred în teoria asta. Nu cred că această țară și acest popor au fost puse de Dumnezeu întâmplător aici. Nu sunt un fanatic, nu sunt un ultra-religios, dar am niște crezuri”.

Citește și Liviu Dragnea, luat cu duba la ieşirea de la mitingul PSD de la Iaşi, în acorduri de fanfară

Back To Top