Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În urma abaterilor constatate au fost reținute 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespecatarea regimului legal de viteză.
  • În total au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale în valoare de 33.640 de lei

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfășurat duminică activități pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere care au avut ca principale cauze de producere viteza, alcoolul și conducătorii de biciclete.

Activitățile au avut loc pe principalele drumuri naționale din județ.

În cadrul acțiunilor, au fost controlate 145 de autovehicule, fiind efectuate în acest context 111 testări cu aparatul etilotest și 5 testări cu aparatul DrugTest.

În urma abaterilor constatate au fost reținute 7 permis de conducere, dintre care 5 pentru nerespecatarea regimului legal de viteză.

În total au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale în valoare de 33.640 de lei.

Recomandăm conducătorilor auto să respecte prevederile legale, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să conștientizeze faptul că își pot pune în pericol atât propria viață, cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic.

Back To Top