Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

termie
Categorie: Actual

Operatorul de termie din Ploiești solicită ANRE să dispună de cantitatea de gaze preluată, înmagazinată și achitată, având în vedere situația incertă a contractului de termie, refuzul de plată al Primăriei Ploiești și notificarea de reziliere a contractului.

Discuțiile pe tema crizei apei calde au primit, marți, un element de noutate: gazele necesare producerii energiei termice. Astfel, disputa dintre Consiliul Județean și Primăria Ploiești s-a concentrat, aproape exclusiv, pe tema gazelor, fără a se vedea o rezolvare a situației în viitorul apropiat.

Gaze sunt, dar pentru… la iarnă

Operatorul de termie, însă, a solicitat ANRE să lămurească situația creată și să comunice o modalitate de rezolvare a acesteia. „Vă solicităm, de urgență, să dispuneți cu privire la situația cantităților de gaze naturale pe care Gas&Power Trading le-a preluat, le-a achitat și le-a înmagazinat, în perioada 1.07.2022 – 1.09.2022, de la producătorii desemnați, în numele societății Termoficare Prahova. Având în vedere că Gas&Power Trading, în calitate de mandatar al Termoficare Prahova are în derulare contractele încheiate cu producătorii desemnați, până la data de 31.10.2022, vă rugăm să ne comunicați modalitatea de rezolvare a acestei situații, cu producătorii”, se arată în adresa înaintată, pe 5 august, de Gas&Power către ANRE.

Potrivit surselor APH, gazele sunt strict destinate depozitului de iarnă, chiar dacă au existat declarații oficiale conform cărora ar putea fi folosite pentru a relua furnizarea de apă caldă „în două ore”.

Citește și Termoficare Prahova:  Starea critică a echipamentului - risc major pentru personalul operațional angajat și pentru funcționarea serviciului de energie termică

Back To Top