Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ionescu
Categorie: Actual
  • Deputatul George Ionescu, președinte Forța Dreptei Prahova, le-a cerut, prin intermediul unui comunicat de presă, rezolvarea problemei furnizării apei calde în Ploiești.
  • „Este o situație care se putea remedia de mult, înainte de declanșarea acestei crize care se adâncește pe măsură ce ”trânta” dintre Iulian și Andrei devine mai  sângeroasă”.

„Privind la situația dramatică în care a ajuns municipiul, la circul mediatic derulat de o săptămână între Iulian Dumitrescu și Andrei Volosevici, realizez, cu regret, că au jurat strâmb. Că nu fac nimic pentru oamenii care i-au trimis în aceste fotolii confortabile. Nu vreau să fac o polemică pe marginea gradului de vinovăție al unuia sau celuilalt. Nu vreau să arăt că unul se joacă cu destinele altuia. Vreau să le spun doar atât: AJUNGE!

V-ați jucat prea mult cu destinele celor peste 140.000 de ploieșteni nevoiți să suporte consecințele unei lupte interne de partid. Da, ale unui partid din care am făcut parte, din care am ales să plec când am înțeles până unde se poate merge și cât de lipsiți de scrupule sunt unii dintre foștii mei colegi.

”Problema sistării apei calde”! Nu e o problemă în adevăratul sens. Este o situație care se putea remedia de mult, înainte de declanșarea acestei crize care se adâncește pe măsură ce ”trânta” dintre Iulian și Andrei devine mai  sângeroasă. Ploieștenii merită normalitate, ploieștenii au drepturi, ploieștenii nu pot fi masa voastră de manevră!

Iulian, Andrei, vă rog să vă amintiți jurământul pe care l-ați depus și să reinstaurați normalitate în Ploiești”, a transmis deputatul George Ionescu prin intermediul unui comunicat de presă.

Citește și PSD Prahova: „Este obligatoriu ca apa caldă să curgă din nou la robinete!”

Back To Top