Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salvamont aplicatii google maps
Categorie: Actual
  • Salvamontiștii au zeci de intervenții, săptămânal, pentru a veni în sprijinul turiștilor accidentați ori blocați pe traseele montane.
  • Lipsa echipamentului adecvat, a experienței sau insuficienta documentare cu privire la traseul ales duc, de cele mai multe ori, la astfel de situații.
  • O altă problemă o reprezintă, însă, tehnologia.

Exact ca atunci când urcă pe munte încălțați în teniși, uitând că nici cea mai simplă drumeție nu este ca o plimbare pe bulevard, unii turiști confundă traseele cu șoselele și folosesc, pentru orientare, aplicații on-line faimoase, precum Waze sau Google Maps. Iar acestea sunt, de altfel, foarte utile în majoritatea situațiilor, dar nu și la înălțime!

Un avertisment în acest sens a fost lansat de Salvamont, pentru că echipele au fost nevoite, nu de puține ori, să recupereze turiști care s-au bazat pe aplicații în loc să urmeze marcajele de pe traseu, așa că s-au rătăcit sau au rămas blocați în zone dificile.

“SALVAMONT România vă sfătuiește să fiți atenți când folosiți GPS-ul, deoarece sistemul vă poate ajuta să ajungeți în siguranță acasă, dar la fel de ușor vă poate induce în eroare din cauza interpretării datelor!

VEZI ȘI: Încurcate sunt cărările Bucegilor! Doi turiști olandezi s-au rătăcit din cauza GPS-ului

Citiți indicatoarele și urmați marcajele de pe stâlpii de orientare.

Nu folosiți platforme precum Google Maps, Waze, Apple Maps, etc. pentru a vă orienta pe cărările turistice din munți!

VEZI ȘI: Tânăr rătăcit în Bucegi, după ce s-a lăsat ghidat de Google Maps

Vă recomandăm să folosiți softuri de orientate dedicate pentru trasee turistice, precum aplicația «Munții Noștri».

Nu folosiți niciodată sisteme GPS dedicate autovehiculelor în afara drumurilor asfaltate”, au transmis cei de la Salvamont România – Dispeceratul Național Salvamont.

Back To Top