Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii_radu_de_la_afumatiPoliţia Municipiului Ploieşti a organizat ieri o razie în zona Cartierului “Radu de la Afumaţi”, printre aspectele vizate fiind punerea în executare a patru autorizaţii de percheziţie, la domiciliile unor persoane suspecte de comiterea de furturi din unităţi şcolare, furturi din autoturisme şi din societăţi comerciale.

Totodată, a fost urmărită şi respectarea regulilor de circulaţie rutieră de către participanţii la trafic care tranzitează zona respectivă.

La această activitate au participat poliţişti judiciarişti, criminalişti, de siguranţă publică, poliţie rutieră, cu sprijinul luptătorilor S.I.R.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate au fost identificaţi trei minori cu vârste cuprinse între 11 şi 12 ani, suspectaţi că la data de 09.04.2012 au pătruns prin efracţie în sediul unei unităţi de învăţământ din Ploieşti, de unde au sustras mai multe articole sportive (gantere, extensoare, mingii de fotbal). Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80 %.

Cu aceeaşi ocazie au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei doi bărbaţi, suspectaţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme. La domiciliul unuia dintre ei a fost identificată o staţie de emisie - recepţie a cărei provenienţă nu a putut fi justificată, despre care există suspiciuni că provine din săvârşirea unei infracţiuni de furt din auto.

{youtube}5ETL_PY1y-I{/youtube}

Back To Top