Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

meciul petrolul - rapid
Categorie: Actual
  • Partida dintre Petrolul și Rapid, desfășurată sâmbătă seară, pe “Ilie Oană”, a fost dublată de o confruntare în tribune.
  • Mai mulți suporteri au fost amendați, iar jandarmii au intervenit în repetate rânduri pentru a potoli conflictele izbucnite între susținătorii celor două echipe.

Jandarmii de la Gruparea Mobilă “Matei Basarab” Ploiești au anunțat că, înainte de meciul Petrolul - Rapid, “arena sportivă a fost verificată de efectivele unității din punct de vedere al îndeplinirii condițiilor tehnice și de securitate, ocazie cu care au fost găsite ascunse în toaletele stadionului mai multe articole pirotehnice, obiecte interzise la deținere conform legii, care au fost predate S.A.E.S.P. din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova”.

index1index3Înainte de meci, jandarmii au intervenit în mai multe rânduri și pentru împiedicarea unor situații conflictuale între suporterii celor două galerii de fotbal. Scandalurile au izbucnit în zona străzilor adiacente arenei sportive.

VEZI ȘI: Victorie în Derbi! Grozav marchează din nou

Două persoane au fost amendate cu 1.000 lei pentru abateri la regimul ordinii publice, în ambele cazuri fiind aplicată și pedeapsa complementară de interzicere a accesului la meciuri de fotbal pe timp de 6 luni, fără alte urmări de tulburare a ordinii publice.

Meciul din tribune

După începerea partidei, ca urmare a folosirii de materiale pirotehnice în ambele peluze ale  arenei sportive, pentru aruncarea cu obiecte spre suprafața de joc, încălcarea normelor legale de acces, precum și afișarea de mesaje cu conținut obscen, au fost identificate și sancționate la regimul Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței în sport, un număr de 13 persoane, acestora fiindu-le aplicate amenzi în valoare de 2555 lei, precum și  9 sancțiuni complementare de interdicție 1 an și 3 sancțiuni complementare de interdicție 6 luni, mai anunță bilanțul transmis în această dimineață de reprezentanții Grupării Mobile.

Verificările continuă

Acțiunile jandarmilor, cu privire la acțiunile suporterilor care au participat la meciul de aseară, continuă, pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi "Matei Basarab" Ploiești 

Back To Top