Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

  În anul 2009cabinet-medical, o ordonanţă a Guvernului reglementa vânzarea către doctori a spaţiilor în care se desfăşoară activităţi medicale, aflate în proprietatea primăriilor, sau dotarea lor după standarde moderne. De atunci, multe administraţii locale au şi uitat de acest subiect.


De la reglementarea vânzării spaţiilor în care se desfăşoară activităţi medicale către doctorii care le folosesc, spaţii aflate în proprietatea primăriilor, au trecut peste trei ani. Unele administraţii locale din Prahova au uitat cu totul de această problemă ori au luat măsuri tocmai ca aceste vânzări să nu aibă loc.

„Din acest punct de vedere, situaţia din Prahova este, în continuare, nelămurită pe deplin. Astfel, unele cabinete, cam o treime, nu meritau să fie cumpărate, motiv pentru care, în timp, medicii au preferat achiziţionarea, prin resurse proprii, a altor spaţii care să le permită activitatea în condiţiile prevăzute de lege şi pe termen lung. O altă treime a fost achiziţionată de către doctori, care au investit în spaţii şi au reuşit să le amenajeze aşa cum trebuie”, ne-a declarat dr. Simona Schnelbach, preşedintele Colegiului Medicilor Prahova.

Totuşi, există şi localităţi unde nu s-a dorit vânzarea spaţiilor. „Medicilor li s-au ridicat tot felul de bariere pentru a fi împiedicaţi să cumpere imobilele în care lucrau. Astfel, unele primării au refuzat atât să investească în clădiri şi dotări, altele au supraevaluat cabinetele, astfel încât doctorii nu s-au putut apropia de sumele cerute. Avem şi situaţii în care primăriile nu au mai acordat contracte de comodat medicilor care funcţionau în aceste clădiri, drept urmare doctorii au fost nevoiţi să investească în întreţinerea spaţiilor ca să poată funcţiona acolo ori să plece din ele dacă nu le convine”, ne-a mai precizat dr. Schnelbach.

Rareori s-a întâmplat şi ca legea să fie respectată. „Avem exemplul concret la Izvoarele unde Primăria a ales investiţia în spaţiile proprii. Acolo unde se desfăşoară activitate medicală, clădirile au fost păstrate în proprietatea locală, dar s-a menţinut şi utilitatea acestora, după care s-a investit şi în dotări, astfel încât oamenii să fie consultaţi în condiţii civilizate”, ne-a mai spus preşedintele Colegiului Medicilor.

În Ploieşti, au existat 68 de spaţii evaluate care au fost puse la dispoziţia medicilor pentru vânzare. Numai o parte a fost achiziţionată de medici, până la ora actuală, din motive birocratice.

Back To Top