Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

popovici
Categorie: Actual
  • David Popovici a cucerit medalia de aur și în proba de 200 de metri liber de la Campionatele Europene organizate la Roma!
  • A coborât pentru prima dată sub un minut și 43 de secunde, stabilind un record mondial al juniorilor și al competiției.

David Popovici a înotat pe culoarul 4, cel al favoritului, în finala probei de 200 de metri liber. A încheiat cursa cu timpul 1,42:97 și a cucerit medalia de aur! Și-a zdrobit adversarii, un avans de peste două secunde față de următorul clasat! Sportivul legitimat la CS Dinamo deține și titlul mondial în această probă.

La actuala ediție a Campionatelor Europene, Popovici a mai cucerit o medalie de aur, la 100 de metri liber. A stabilit și un nou record mondial, cu timpul de 46,86 secunde.

Citește și David Popovici, un NOU RECORD MONDIAL la proba de 100 de metri liber. Performanță istorică pentru înotul românesc

Back To Top