Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Au fost ridicate, în total, aproximativ 25 de grame cannabis, 8 joint-uri, 4 grame de cocaină, 5 grame de amfetamină, 2 capsule de MDMA , 5 grame de MDMA cristal, 8 grame de ketamină, 10 ml. GHB, 4 grindere, dar și un pistol neletal supus autorizării.
  • Persoanele care au ajuns în atenția Poliției au vârste cuprinse între 16 și 37 de ani.

36 de persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani (dintre care 25 de bărbați și 11 femei) sunt cercetate penal după ce au fost depistat cu droguri la festivalul de muzică Holiday Mood care a avut loc în weekend la Bușteni, au precizat pentru Actualitatea Prahoveană surse apropiate anchetei. 

„În perioada 12-15 august a.c., în stațiunile Bușteni și Comarnic au fost organizate și defășurate două festivaluri de muzică electronică, ambele cu participarea a aproximativ 2.000 de persoane.

Astfel, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au desfășurat activități specifice, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, activități ce au vizat combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În cele trei seri de desfășurare a evenimentelor, polițiștii brigăzii au depistat, în incinta de desfășurare a festivalului din Bușteni, 36 de persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani (dintre care 25 de bărbați și 11 femei), care ar fi deținut diferite cantități de droguri.

În urma activităților, au fost ridicate, în total, aproximativ 25 de grame cannabis, 8 joint-uri, 4 grame de cocaină, 5 grame de amfetamină, 2 capsule de MDMA , 5 grame de MDMA cristal, 8 grame de ketamină, 10 ml. GHB, 4 grindere, dar și un pistol neletal supus autorizării.

În cauză, au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu și deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.” au precizat reprezentanții IPJ Prahova prin intermediul unui comunicat de presă. 

sursa foto: facebook Holiday Mood 

Back To Top