Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

  upgÎn această săptămână, reprezentanţii facultăţilor Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti au stabilit numărul burselor care vor putea fi acordate în anul de studiu 2011-2012. Unul din zece studenţi are ocazia de a beneficia lunar de o recompensă pentru rezultate foarte bune la examene.


Anul acesta, Universitatea Petrol Gaze din Ploieşti va acorda sute de burse de merit pentru studenţii care au medii de peste 7.50. „Reprezentanţii facultăţilor au stabilit, pentru acest an, numărul burselor care vor fi acordate celor mai buni studenţi. Astfel, vom avea şapte burse de performanţă, în valoare de 400 de lei lunar şi 864 de burse de merit pentru studenţii a căror medie este de peste 7.50. Numărul acestor burse diferă de la facultate la facultate, în funcţie de dificultatea profilului studiat. Astfel, la Ştiinţe Economice a fost impus un barem mai mare, iar la profilul tehnic, unde materiile sunt mult mai dificile, avem un barem mai mic. Însă, tot după acest criteriu variază şi valoarea burselor: la Tehnic ea este de 275 de lei lunar, iar la restul facultăţilor bursa de merit este de 250 de lei lunar”, ne-a declarat Mihai Coloja, rector al Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti. Având în vedere că Universitatea are, în prezent, aproximativ 9000 de studenţi înscrişi la cursuri, concurenţa de zece pe o bursă nu ar trebui să ridice probleme celor mai buni dintre ei.

În afara alocaţiilor de studiu, UPG mai oferă şi un număr de 50 de ajutoare sociale, în valoare de 200 de lei lunar, şi 88 de burse ocazionale. „Acestea constau în ajutoare de 200 de lei, care nu se acordă lunar ci numai atunci când situaţia personală a studentului o cere”, ne-a mai explicat rectorul UPG.


Back To Top