Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

aritmetica mentala
Categorie: Actual

 

• Șapte elevi ai Centrului SmartyKids Ploiești vor reprezenta România la Campionatul Internațional de Aritmetică mentală ce va avea loc în data de 2 septembrie la Cairo.
• Punctajul final depinde de votul publicului, așa că toți așteaptă atenția voastră.
• Copiii se antrenează rezolvând câte 160 de exerciții în zece minute, la fiecare oră, opt ore pe zi!


Șapte copii înscriși la Centrului SmartyKids din Ploiești vor reprezenta România la Campionatul Internațional de Aritmetică mentală ce va avea loc în data de 2 septembrie la Cairo. Patru dintre ei sunt deja familiarizați cu Aritmetica mentală și au obținut rezultate excelente la Campionatul din Bugaria, care a avut loc în luna iunie a acestui an.

CITEȘTE ȘI: Cinci elevi ploieșteni premiați la un concurs de matematică în Bulgaria. Totul despre această performanță la Actualitatea LIVE

De data aceasta, la Cairo, vor participa 20 de țări, iar din România vor fi copii din mai multe centre Smartykids aflate în diverse județe.
Regulamentul concursului spune ca punctajul final să fie realizat din nota la testele de aritmetică și votul publicului, așa că este esențială votarea acestor copii! La această etapă, se va tine cont de voturile primite în intervalul 15-31 august, așa că puteți să invitați pe toată lumea să îi voteze cât mai repede pe micii campioni la matematică, pe PLATFORMA CONCURSULUI

Campionatul se va desfășura online timp de un an, câte o etapă pe lună, așa că mai multe voturi, lunar, vor atrage șanse mai mari de câștig copiilor performanți. Participanții din Ploiești sunt: Diana Mihaela Mortoiu, Maria Alexandra Boșcan, Andrei Octavian Avram, Antonia Maria Dorobanțu, Erick Mihai Ghika, Natalia Marcas și Maya Maria Nenciu.

Câte 160 de exerciții în zece minute, la fiecare oră, opt ore pe zi!

Concursul nu este deloc ușor și, de această dată, antrenamentele sunt mult mai mai dificile și online. „Ele se desfășoară zilnic, din oră în oră, de la 12.00 la 19.00, câte zece minute un test, exact ca la concursul real. Vor fi 160 exerciții - adunări și scăderi cu șapte termeni, cu zeci și unități, de rezolvat în aceste 10 minute. Este un antrenament de lungă durată, care le solicită atenția și timpul, dar speranțele sunt mari”, a declarat pentru Actualitatea Prahoveană mămica unuia dintre concurenți.
Copiii implicați în concurs au între 7 și 9 ani și așteaptă încurajarea voastră!

Cum votezi? Pașii compleți

1. Pentru a vota, trebuie să îți creezi cont pe PLATFORMA DE VOT. Din contul realizat acum vei putea vota și în etapele următoare, câte o etapă lunar. Pe adresa de email folosită la înregistrare, primești un mail unde confirmi contul.

2. Din lista afișată, alegi „The future is yours!” din România. La pasul următor, îți mai cere să alegi o companie. Poți alege oricare alt centru Smarty Kids din țară sau străinătate.

3. Se deschide pagina cu voturile, unde trebuie să alegi cinci concurenți din echipa favorită și încă cinci din celelalte echipe. La „First place” alege elevul preferat, pentru că și ordinea de vot contează pentru un punctaj mai mare. Apoi alege încă patru concurenți din România sau pe elevii din Ploiești. Îi regăsești pe pagina Smarty Kids Ploiești. În partea a doua, la Sub Votes, poți alege oricare cinci concurenti din listă.

4. Apare o nouă pagină cu numele tuturor concurenților votați de tine. Deasupra este un buton „New Vote” unde apare 50. Mergi acolo și alegi la companie „The future is yours”, iar la Students pe copilul preferat, căruia îi poți acorda toate cele 50 de voturi.

Mult success tuturor!

CITEȘTE ȘI: Avertizare de călătorie în Grecia: caniculă extremă și risc ridicat de incendii

Back To Top