Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Drăgănescu
Categorie: Actual

Subprefectul Emil Drăgănescu a anunțat o demararea unei campanii de control a serviciilor publice deconcentrate din Prahova.

„Având în vedere atributul de exercitare, în numele prefectului, a conducerii serviciilor publice vreau să vă aduc la cunoștință că, începând de săptămâna viitoare, voi demara, alături de o echipă din prefectură, acțiuni de verificare la nivelul serviciilor publice deconcentrate din județ!

Principalele aspecte pe care le vom verifica țin de sesizările dumneavoastră, de măsurile luate de instituțiile respective pentru combaterea birocrației, de modul în care sunt respectate termenele de răspuns la petițiile cetățenilor, de transparență și comportamentul funcționarilor de la ghișee”, a transmis subprefectul Emil Drăgănescu.

Citește și Nicolae Ciucă: Populația va avea asigurată alimentarea cu energie. Plafonarea și compensarea se vor aplica în continuare

Back To Top