Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Firma producătoare a sucurilor Tymbark din Vălenii de Munte a fost sancționată cu 30 000 de lei. 
  • În urma unei sesizări, inspectorii OPC au descoperit 700 000 de litri de băuturi răcoritoare depozitate în soare. 

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova au retras de la comercializare 700 000 de litri sucuri care erau depozitate direct în soare, la fabrica din Vălenii de Munte. 

Potrivit unui comunicat de presă al OPC, comisarii au constatat, astfel, la sediul companiei Maspex Romania SRL, din Vălenii de Munte, care este producător al unor produse marca Tymbark, diverse sortimente de băuturi răcoritoare depozitate în aer liber, sub acțiunea directă a razelor soarelui.

Acest mod de păstrare nu respectă condițiile specifice menționate pe eticheta produselor, unde este specificat clar că produsul trebuie "a se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui și de îngheț".

” Sunt receptiv la toate mijloacele prin care consumatorii aleg să comunice cu noi, chiar dacă, cei mai tineri folosesc modalități neobișnuite de a transmite mesaje, până acum ceva timp. Învăț permanent, adaug fermitate activității de control și aduc un suflu nou în modul de abordare al fiecărei acțiuni în parte.

Am o familie întregită cu cea a celorlalți consumatori și mă identific cu lupta continuă care trebuie dusă pentru protejarea intereselor și drepturilor acestora” – Ion Iordăchescu, comisar șef Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia.

Comisarii prahoveni, au sancționat producătorul din Vălenii de Munte cu amendă contravențională în valoare de 30.000 lei, măsura de oprire definitivă a comercializarii si scoaterea din circuitul consumului uman a unei cantități de aproximativ 700.000 litri de băuturi răcoritoare.

Back To Top