Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia_rutieraAzi 26.04.2012, între orele 13.00 - 15.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat o acţiune cu forţe mărite. Astfel, alături de 50 de poliţişti, au fost cooptaţi specialişti din cadrul altor instituţii: R.A.R., I.S.C.T.R., Direcţiei de Operaţiuni Vamale,  O.P.C., I.T.M., Garda de Mediu.

Oamenii legii au acţionat pe D.N. 1, în zona km. 80+500 m, la intersecţia D.N. 1 cu D.J. 720. Au fost constituite filtre rutiere cu scoaterea autvehiculelor în afara părţii carosabile, într-o zonă delimitată cu mijloace de semnalizare rutieră, fără a se bloca circulaţia pe sensul de deplasare Câmpina – Ploieşti, iar aparatele radar au fost dispuse în amonte, acestea acţionând în cascadă.

Poliţiştii au oprit şi verificat 882 de autovehicule şi au legitimat 1.148 de persoane, totodată fiind aplicate 214 sancţiuni contravenţionale.

Totodată, pentru neregulile constatate a fost dispusă imobilizarea a două autovehicule (pentru lipsa asigurării R.C.A.), a fost reţinut un permis de conducere, au fost retrase două seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare şi a fost constatată săvârşirea unei infracţiuni.

Back To Top